5. oktober 2013

WORLD PRESS PHOTO 13

 Politikken ligger på dørmåtten.
Den huser 24 sider fotografier om dette års World Press Photo 13.
Jeg tager afsted til Politikens Hus med det samme!
 Ovenstående og nedenstående reportage fangede mig især. De var desværre ikke repræsenteret på udstillingen.  

 Et overview af den ene side af udstillingen.
Jeg har haft fornøjelsen af denne årlige udstilling i ganske mange år.
Jeg vil dog sige, jeg aldrig har grædt så meget som ved denne. Det skyldes de mange forfærdelige billeder af sårede eller døde børn. Følsom eller at jeg selv er blevet mor kan ligge til grund for min bevægede oplevelse? Det er muligt. Jeg synes, dette års udstilling er mere lige ind til benet end de forgangne år. Under huden. Uden hud.
Men det er utrolig vigtigt, at disse billeder kommer frem. At vi også får andres rædsler at se i vores trygge land. Og, måske kun for en kort stund, tvinges til at tage stilling.
Jeg vil klart anbefale dette års udstilling af 'WORLD PRESS PHOTO.'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar