3. september 2013

INGOLFS KAFFEBAR - HVA(')BEHA(GE)R - PÅ AMA'(GE)R!

 Som nævnt et par gange før ( måske fordi det er småt med virkelig GODE steder på Amager, eller det er især derfor ) så er det altid anbefalelsesværdigt at besøge Ingolfs Kaffebar beliggende mellem Sundbyøster Plads og Sundbyvester Plads.
Ofte finder man et par ting på kortet, man kan være interesseret i. Sådan har jeg det i hvert fald. Men hvor er det dog rart at rammes af dilemmaet: HVAD FANDEN SKAL JEG VÆLGE???!!!
Det hele er jo så lækkert og indbydende på Ingolfs, at man med sikkerhed bliver lykkelig for sin endelige beslutning og med sikkerhed alligevel sidder og savler i nabobordet, som har bestilt noget andet,'s tallerken.
Jeg var splittet mellem den bornholmske skinke fra Hallegård, da jeg jo netop havde gæstet Bornholm, men så åbenbarede gedeosten sig...for satan. Det sker HVER gang. Jeg kan have truffet mit valg, og ovenikøbet være fuldt ud tilfreds omkring det, indtil de smider gedeosten - der jo fuldstændig rydder bordet. Altid. Så jeg måtte jo gå med den gratinerede gedeost på ristet rugbrød. Og jeg fortrød ingenlunde! Der var rigeligt af den med rigelig mængde sennepsvinaigrette, oliventapenade, ærteskud og bagte peberfrugter.
 Se hvilken herlighed!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar