30. april 2013

SVIGERMORS DRØM - MED MASSER AF SVIN


Nogle gange tager man sig selv i at lave de samme retter igen og igen og igen. Andre gange få man forvildet sig ind på en hjemmeside, der beskriver en ret der ligger så langt fra ens egen madvaner at man er næsten nød til at forsøge at lave den. Sådan gik det næsten til med denne: Svigermors drøm. Jeg ved ikke, om min svigermor decideret drømmer om denne ret. Har ikke spurgt hende. Men mandens svigermor havde leveret de kæmpe kødboller til fryseren, som egentlig var tiltænkt en karry ret. Der var også karry i. Egentlig hører kalkun til retten, men det kunne godt erstattes af svinekød. Godt. Hertil kom desuden bacon, cocktailpølser, løg, champignoner ( vi brugte danske kejserhatte ), peberfrugt, ananas?, karry, paprika, ketchup? og dijonsennep.
Jeg tilføjede lidt kogte gulerødder, hvidløg og koriander.
Alt i alt en mærkelig ret, der måske smagte okay? Jeg ved stadig ikke, om jeg er fan....Eskillio var. 
 For at få noget velkendt lavede jeg en salat af kogte rødbeder med syrlige æbler og dijonsennep.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar