30. april 2013

SEBASTOPOL - Brasserie og Café

Solen kaster for første gang i år sine stråler på det ganske danske land, og folket suger dens energi til sig. Vinteren har, trods sneens hvide skår, været mørk, kold og lang og nu hungrer vi efter forårets komme! Al modløshed glemmes ved første strejf af solen, og livet bliver atter let og nemt. - som var man i La France! Stemningen bragte os til Sebastopol for lidt let og lækkert fransk.

 Hjemmelavede frites og aïoli. Super enkelt og velsmagende. Hertil en kold Riesling. I forhold til den lette bistro stemning og afslappede café rytme så vidner vinkortet i særdeleshed om en vilje om at gøre oplevelsen fuldent. Det samme gør sig gældende for maden. 
 Moules Frites med hvidvin og urter.
 Salade au chèvre chaud med oliven og bønner. Et par generøse skiver gedeost godt smeltede, så de nærmest drev af tallerkenen og ind i munden. Ét stort skridt tættere på opnået lyksaglighed og dermed også et slagtilfælde. But what a way to go...

 Manden sluttede af med former for grappa, hvor undertegnede tog den sædvanlige cappuccino.
Bonne appetit!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar