30. april 2013

SUMMER DELIGHT: MOTHER I KØDBYEN - FED US ONCE AGAIN På en helt almindelig lørdag hvor solen, ganske uventet, skinnede højt på himlen, tog vi i Kødbyen for at stille sulten. Vi valgte MOTHER som så mange andre gange før, idet maden er god og her er udendørs servering. - skønt solen kiggede frem, valgte vi alligevel at sidde indenfor. Man ved jo aldrig, hvornår vinden vender.
Vi kom desværre lige inden brunch'en var slut. Eller det vil sige et kvarter inden, og vi fik derfor at vide at der kun var åbent for pizzaer kl. 15.00. Altså ingen antipasti. Der kom folk efter os, der gik direkte ombord i brunch buffetten. - den så virkelig delikat ud. Vi ville, havde vi vidst det var en mulighed, gerne have benyttet os af den. Det må blive en anden god gang. -vi glæder os allerede!
 Vi fik Porcella med hjemmelavet økologisk pølse, porcini svampe, tomat og mozzarella.
 Gorgonzola med 'soft spicy salame,' der er de røde klatter. Den uvidende dansker fik at vide, at det er henkogt pølse og derfor ikke en pølse i den forstand.

 Skønt køkkenet ikke var åbent for Antipati, lykkedes det os at få en tiramisu at slutte måltidet af på. Selvfølgelig er det noget, de har på køl i forvejen. Ikke desto mindre var vi glade for udfaldet.


 Herunder ses deres fantastisk smukke og kuriøse lampeskærme af små Aperolflasker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar