12. marts 2013

STICKS 'N' SUSHI PÅ ISTEDGADE
Bedsteforælderen, Eskillio og undertegnede tog et smut på STICKS 'N' SUSHI på Istedgade. Her plejer de som regel at yde en udemærket service, men denne aften gik over i historien. Eskillio powernapped i kantstens-cruiseren. Da vi ikke kunne fylde i restauranten med dette monstrum, tilbød personalet at stå vagt ved vinduet indtil lille E vågnede op til dåd. Tak for venligheden. Og da dette skete, henvendte de sig som lovet.
Vi havde bestilt 'Anden, laksen og deres venner,' 'Mandemad' og små makier med tun. Vores ultra opmærksomme tjener, Andreas efter kvitteringen at dømme, spurgte os, om vi ønskede et mindre glas vand til den sidst ankomne. Ja tak. Da glasset blev serveret, fortalte han at han havde tilført lidt hyldeblomst. Ja tak.
Senere var Eskillio blevet træt af pincetgrebede edamame ( eddermame ) bønner, derpå blev gulvet under bordet taget i brug til let leg. Her var vores tjener atter på vagt. "Må jeg gerne give ham denne sten," spurgte han undertegnede mens han legede titte-bøh med ham under bordet.
Det kan være krævende at have et ivrigt barnebarn med på restaurant. Uden tvivl. Men denne aften var ren barneleg, og maden var som altid upåklagelig lækker.
Tak for mad.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar