15. marts 2013

...:::...FOOD SWAP : HJÆLP...:::...

Hej,

Vil du være med til et food swap?

Kender du det, at du har syltet og bagefter står du med ti glas rødbeder? Tænk hvis du kunne forvandle halvdelen til pickles, sirup, syltede grønne tomater, urtesalt, eddike eller noget helt sjette.
Til et food swap mødes vi med andre der elsker mad og bytter et glas for et glas.

Det skal være gratis og vi ønsker ikke at tjene penge på det.

Hjælp med at starte food swap op ved at bruge to minutter på at udfylde spørgeskemaet her.

Spred ordet, så vi kan få så mange som muligt med. Jo flere, jo bedre!

Tak!2 kommentarer:

 1. Det er en rigtig god idé, ligesom man gjorde det engang.
  Min nabo og jeg deler indimellem bagværk og sylterier, men ellers er jeg faktisk nok lidt sær hvad det angår - eller jeg skal vide om vedkommende jeg bytter med har styr på hygiejne og om de bruger økologiske råvarer. Er det helt tosset?
  Måske jeg skal foreslå dem jeg ved er lige så tossede som jeg, at vi swapper food?!

  SvarSlet
 2. Det er en super idé! Få dem ENDELIG med på ideen! For jo flere vi er des bedre og større udbud af forskellige varer! ..and just for the record, så er du ikke sær! Vi har haft præcis de samme skrubler omkring det. Vi er selv helt OCD-agtigtige, når det kommer til køkkenhygiejne og det rigtige valg af råvarer ( det skinner vidst også en smule igennem her på bloggen ).
  Så vi har tænkt og tænkt for at finde en god løsning. Det kunne måske løses med, at de forskellige swappere har en profil så man ved lidt om folk på forhånd? Vi tænker at have et mærkat, der kan printes fra siden hvor man SKAL skrive alle ingredienser, økologiske eller ikke-økologiske, holdbarhedsdato og lignende. Ja. Meget bygger vel på trust, for man kan jo sagtens notere det som økologisk, eventuelt fotografere dette, og så smide noget ikke-økologisk i....man kan nok ikke komme dét til livs. Ellers må vi lave et panel, der besøger folk og tager "stikprøver" hehe
  Jeg ved det ikke. Har du nogle forslag?
  Vi synes bare, ideen er virkelig god og appellerende. Det MÅ kunne lykkes. Selv med OCD:)

  SvarSlet