21. januar 2013

...:::..SVIRELIV SPISER I AALBORG..:::...


Vi lånte en lille bil og tog på roadtrip til 9000-Aalborg. Første stop efter ankomst var formiddagskaffe og croissant på Penny Lane på Boulevarden. Mmm... Bedste croissant jeg længe har fået. Godt gået Aalborg, så er første point hjemme. Udsigten nede ved havnen kan man heller ikke klage over. SCORE! 2 point.
Nede ved havnen ligger Restaurant Fusion, hvor man kan nyde udsigten til havnen. Her besluttede vi os for at spise frokost.


Steaksandwich, siger du? Jeg er stor fan af steaksandwich og er altid klar på at prøve en ny variant. Denne blev serveret med med Goma-lime-dressing og stegte kartofler. Mmm... that sounds good. I'll have that! Der var desuden salat og en masse peberfrugt i. Alt for meget peberfrugt til min smag. Kødet var kedeligt og sejt, og hvem har nogensinde bedt om at få 10 KARTOFLER til? Jeg laver den meget bedre selv. Man burde nok have valgt at få sushi i stedet, da det lader til at være deres specialitet. Det må blive næste gang. Ingen point i denne omgang.


Da det blev aften smuttede vi på Il Ristorante Fellini på Vesteraa, til en 'ægte italiensk oplevelse', som de siger. Vi fik grillstegt lammekrone og jeg fik en pizza. Det hele var megalækkert og værten og tjenerne var effektive, overskudsagtige og søde .....and totally redeem yourself, Aalborg!! 3 POINT!


På vejen hjem gik vi forbi gaden over dem alle, Jomfru Ane Gade, og man skulle da være et skarn, om man ikke lige tjekkede, om der var gang i den på sådan en dejlig, kølig hverdag. Der var lidt tomt, så vi besluttede os for at øge antallet af gæster med to. Et par øl og et par timer senere begyndte folk så småt at ankomme, og de fire søde soldater ved siden af os nåede deres 100 SHOTS (100 POINT!), før vi spankulerede ned til hotellet. 

Tak til Aalborg, Café Penny Lane, Restaurant Fellini og soldaterne i Jomfru Ane Gade!
Fire soldater - 100 SHOTS!!!!!!!!!!!!!!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar