30. januar 2013

Le Grand Finale de L'education Nationale

 Nogle gange har man bare lyst til at være i lækre omgivelser - det er lidt ligesom at tage et smut på Louisiana: dels for kunstens skyld, men så sandelig også for omgivelsernes skyld. Jeg havde netop dén dag lyst til lige præcis sådan et fix. - og man kan SAGTENS klandre undertegnede for direkte at lovprise dette udsøgte sted. Det forventer jeg faktisk. For det er virkelig en perle.
Nuvel. Jeg var ikke i området ved den rette tid for at se en film, til gengæld havde jeg fornøjelsen af at få en velskænket god cappuccino og nyde hele den lette udenlandske stemning. Ja man kunne måske endda kalde den for den frankofile følelse for hvad skuede mit øje? At man har erkendt, at franskmændene rundt om et par hjørner gør det fantastisk godt og hvorfor så ikke bare få maden fra dem? Det er jo genialt.

 Så blev der serveret! En saftig velsmagende quiche med svampe og gedeost fra L'education Nationale!


Mmmmmm selve æggemassen var så cremet og blød, at den indbød til at skæres med tungen. - et enkelt minus var det dog, at den unge servetrice serverede bestikket PÅ tallerkenen oveni min quiche...ja selvfølgelig kan man have hænderne fulde, så dette kan virke som en logisk handling. Nu havde hun altså kun min anretning i hånden. I praksis er det ikke super fedt at være smurt ind i maden FØR, man overhovedet er startet på maden og selv dér er det rart at kunne tørre sine hænder i en ren serviet. Et mindre setback der på ingen måde fjernede opmærksomheden fra den dejlige quiches smag eller Mikkel Bryggers gades charme. Bonne appetit!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar