4. oktober 2012

Moonrise Kingdom


Når nu sommeren så småt er ved at gå på hæld, så kan hyggen og mystikkens stadig findes i biografen. Og ja vi taler stadig om Grand Teatret, når jeg siger biografen.
Jeg havde den udsøgte fornøjelse at have et par timer til overs. Billetterne er billigere omkring middag, skal det lige nævnes, og biografen er knap så fuld som ved aftentid. - dog skal man være der lidt før, hvis man skal på det hellige først for biografgængerne ved denne tid, er lidt oppe i årene. Og skønt der ikke er nær så mange som om aftenen, står de alle i kø op ad trappen til toiletterne.
Nåh det var lige lidt information. Det grå guld er stadig et godt publikum.
Jeg havde kun flygtigt set plakaten for filmen ved fugleflugt på cykel gennem byen. Som altid tjekkede jeg  Grands hjemmeside ( nej aldrig i livet om jeg gider bruge kino.dk ) for at finde ud af, hvilken film jeg skulle se. Jeg fandt Moonrise Kingdom, som svarede til plakaten jeg havde skimtet.  Instruktør Wes Anderson? Okay allerede dér starter associationerne, ( The Royal Tenenbaums. Life Aquatic With Steve Zissou! Darjeeling Limited. Fantastic Mr. Fox! ) og det tegner sgu godt! Rollelisten består af Bruce Willis, Edward Norton, Tilda Swinton, Frances McDormand og Bill Murray?!! Hvis det ikke kan få folk i bigrafen, så ved jeg ikke hvad.
Som linket til Grand vil fortælle, fik filmen hele seks stjerner af Filmagasinet Ekko.
En sød kærlighedshistorie mellem to unge skævt fortalt i tredsernes gule og brune farver med dertilhørende lækker musik. Se den.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar