22. februar 2024

KØBENHAVN : LOKOMOTIVVÆRKSTEDET : DALÍ : CYBERNETICS - THE IMMERSIVE EXPERIENCE

 
Bananerne og jeg tog på tur, idet jeg længe havde haft en ubændelig lyst til at se 'Dalí: Cybernetics - the Immersive Experience' på Otto Busses Vej 5A. Jeg har altid elsket Dalís genialiteter, og husker stadig da jeg for små 25 år siden tog alene på det overvældende Dalí museum (Dalí Theatre-Museum) i Figueres i Catalonien. "Læbesofaen" fra Mae West "billedet" stod desuden også her i forhallen til fri afbenyttelse. Dog uden kamel og kamin. 

Herover ses et billede af at man kunne male på en tegning for så at sætte den under en scanner, der derefter formede en version af yndlingsbilledet 'Galatea of spheres' og blæste det op på væggen. 
Meget fint.
Her var også et udstillingsrum, der på 360º tog os med i Dalís malerstrøg og tankegang. 
Men det klart fedeste og bedste ved udstillingen var VR-turen ombord i hans kunst. Drengene og jeg var flade af grin, som vi i dykkerklokker holdt hinanden i hånden, gik ud på dækket og sejlede ud i ørkener, hav og nød hele universet. Det var virkelig fedt. Og de havde tilført blæst for at gøre det mere livagtigt. 
Drengene var helt oppe og køre, da vi gik der fra og svor at det var det fedeste de nogensinde havde prøvet. Good parenting, job well doneIngen kommentarer:

Send en kommentar