23. juli 2017

ORNEBJERG : MARKEDSDAG - BØRNEHAVEN SKOVSNEGLEN

 Veganeren bød på hygge i veganerbarnets børnehave - Rudolf Steiner naturligvis - til markedsdag. Så vi tog toget mod Vordingborg. Man husker vuggeren/børnehaven i Vanløse, hvor der blot var en sti af fliser rundt om bygningen og absolut intet græs. Jovist tog børnehaven ud i naturen med bus. Men hvor jeg dog elsker, mine børn vokser op I NATUREN og ikke er nød til at besøge den med bus. Boede vi stadig i KBH, skulle Eskillio uden tvivl starte i skole på Den Grønne Friskole
 Eskillio havde glædet sig til fiskedammen. Da lillebror var forholdsvis ligeglad med at fiske gaver, blev morfars mønter omsat til flere fisketure for Eskillio.
Elvisio havde nemlig ikke talt om andet en hel uge. Nemlig at der var heste i veganerbarnets børnehave. Det er hans hånd, der er i gang med at fodre minihesten der.
Veganeren havde naturligvis begavet buffeten med veganske varianter, hvilket burde være afbilledet. Men der var run på med to sultne børn, der skiftevis gik i panik i buffeten fordi man pludselig skulle tisse. Men her er billede af en af retterne. Mælkebøtte på panden - her over åben ild. Jeg vil nok anbefale, at man undlader at bruge dem fra parkerne i KBH. Dyp the dandelion i dejen (vand, mel - eksempelvis mandelmel som her og krydderier - eksempelvis timian) og læg den på panden. Face down.
Popcorn lavet over åben ild i kokosolie serveret i børnetegning.
Kaninerne gemte sig, men her huserer de.Neden for er den mindste i himmelen og den første i køen til en tur på minihest. De har to. Sjældent har man set en treårig løbe så stærkt, som da det rygtedes at hesten var klar til at gå tur med børnene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar