16. april 2015

DEN SORTE SKOLE I PUMPEHUSET

"'Den sorte skole' er et populært udtryk for en undervisningsform, der bygger på udenadslære frem for selvstændig tænkning og streng diciplin og at korporlig afstraffelse er redskaber i formidlingen af viden." Beskriver DenStoreDanske.

Det er også navnet på et københavnsk DJ kollektiv, der siden 2002 har spillet diverse klubber og spillesteder. Deres koncept er at skabe lydcollager id af udvalgte lp'er på op til seks pladespillere og tre mixere. 
Nogen husker måske deres bidrag til Roskilde Festivalens fyrre års jubilæum i 2010, hvor de på Arena fyrede et mix af fyrre års artister af for fulde gardiner.
Igår var ekstra koncerten til den udsolgte koncert i dag. 
Og hvis i dag bærer bare den halve energi og raving fede rytmer med sig, får Pumpehuset den vildeste fest i aften!!

For mit vedkommende lå mit gensyn med DJ kollektivet nogle år tilbage - 2010 - sjovt nok var jeg også i Pumpehuset det år. Fem år siden. Min og mandens bryllupsdag. Fra boblerne på Frederiksberg Rådhus om morgenen til koncert med Brian Jonestown Massacre i Pumpehuset om aftenen - værelse på Hotel Alexandra til bryllupsnatten, hvor vi dansede kort og tæt før koncerten til begges nynnen af Gainsbourg og Bardots "Bonnie and Clyde" - ægteskabet endte sgu næsten også på samme måde - ned i Pumperen hvor Anton Newcombe hilste os - "Greetings to Stina and Anders on their weddingday - fra scenen, før de gik i gang - vores brudebuket af lange hvide liljer stod på scenen koncerten igennem - hvor vi dansede brudevalsen til Billy Idols "White Wedding" "SHOT GUN!" i baren på opfordring af publikum - vi snakkede med Newcombe og hans kæreste efter koncerten "make babies!!" - og det gjorde vi - så gik den ene af os fra forstanden - så gik den anden i overlevelsesmode..

Men bort set fra det var det fantastisk at være her igen under atter lykkelige omstændigheder!!
Bassen satte status for vejrtrækningen - eller bassen trak vejret for en - et respiratorisk væld af farver og Balkan beats og Bollywood bounce!! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar