25. februar 2011

DIG IN i DGI-Byen


Svirelivet tog en tur i DGI-Byens spa en fredag aften til romersk saunagus tema. Da vi tog den sene tid, var der rigelig tid til at tage buffetten med i købet. All the way or no way.
DGI-Byens restaurant Vestauranten er bestemt et besøg værd - hvis man ellers kan finde den. Skønt vi gik 'den grønne mil,' kom vi på vildspor. Nuvel, vi fandt den.
Vestauranten er indrettet i tiltalende nordisk tema, og man føler sig straks hjemme. En bemærkelsesværdig detalje er deres gennemsigtige walk-in vinkøleskab ved indgangen. Eller det formodede vi, det var, men efter en af tjenerne ikke lukkede døren efter at have hentet vin, var vi ikke længere så sikre. Smukt så det ud, og man fik omgående lyst til at kigge ind.
Ordet buffet klinger i vores øre ikke udsøgt lækkert, men her må Vestauranten siges at have gjort vores forudindtagelser til skamme. Få men dejlige retter. Blomkålssuppe, unghanebryst med rodfrugter, stegt vildt, romainesalat med parmesan og stænk af cæcarsalatdressing, kartofler med baconstykker, purløg og rygeost, rødbeddesalat med smuldret feta og laks med æble og fennikel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar