17. oktober 2011

PISA: OSTERIA DEI CAVALIERI

 Efter at have væltet/holdt skævt tårn med en finger på fotos sammen med alle de andre turister, var vi jo blevet super sultne! Så vi fandt hurtigt frem til OSTERIA DEI CAVALIERI, der tilfældigvis havde åbent fra 12:30-14:00. ( Indrømmet. Vi var der ti minutter før, og efter at have hevet i håndtaget flere gange, gik vi et par meter længere ned ad gaden og gemte os i en sidegade. En udemærket udkigspost og så kunne vi storme dem, så snart de åbnede for herlighederne. )





 Undertegnede valgte MENU DI TERRA og fik til antipasto:
PASTA FRITTA E PROSCIUTTO TOSCANO
 Manden valgte MENU DI VERDURE og fik til antipasto:
SFORMATINO DI ZUCCHINE CON SALSA DI POMODORO


 Min primo:
TAGLIATELLINE AL CONIGLIO E ASPARAGI
( kanin og asparges ) Og det smagte, som det lyder: et brag af en fest i min mund!
 Mandens primo:
CREMA DI ZUCCA CON CROSTINI DI PANE ( græskarsuppe )

 Min secondo:
TAGLIATA DI MANZO CON RUCOLA E PARAMIGIANO

Mandens secondo:
SCARMOZA AL FORNO CON VERDURE ALLA GRIGLIA
 Til dessert fik vi menukortet igen, idet vi måske havde lyst til at bytte menuens egentlige ud med en anden. Det havde vi.
Mandens dolce:
BAVARESE AL CAFFÉ
 Min dolce:
SORBETTO DI LIMONE CON PROSECCO
- den skulle vidst ikke være nødvendigt at beskrive, du hører sikkert allerede englene synge!









2 kommentarer:

  1. Morten Bech Jensen17. oktober 2011 kl. 17.09

    Ser rigtig lækkert ud :D
    Kan godt lide den måde der er lavet chokolade sovs i det gule..

    SvarSlet
  2. Ja det er rasende flot ikke?
    Selv om billedet efter lidt ligner efterladenskaberne fra mr. Hanky...:)

    SvarSlet