16. december 2013

DAG 7: KUALA LUMPUR: HAKKA RESTAURANT - KINESISK MAD SOM EN VANVITTIG LÆKKER OPLEVELSE

 Ovenfor monorail. Nedenfor fotosafari.







 Nedenfor en tegning af hvad der sker, hvis man begynder at ryge
- så ender du som alkoholiker og narkoman. Ganske simpelt.
 En tur i taxa - man skal huske at bede chaufføren sætte taxameteret til, for ofte gør de det ikke selv. Hvorfor? Jo for så kan de forlange en uhørt høj pris for turen, og så har du værsågod at betale.
 Vandsprøjt ved Pavilion.

 Valget stod mellem sushi og kinesisk. Et valg der ALDRIG ville komme på tale i Danmark, for kinesisk mad i Danmark smager ens, er fed, sovset og direkte ulækkert. Jeg går aldrig på kinesisk restaurant i Danmark, lad os bare sige det sådan.
Så min skepsis var stor, da vi gik mod den kinesiske restaurant Hakka som har ligget der siden 1956.
 - ingen hunde, katte eller durian.

Vores ældre tjeners kinesiske kragetæer - vores bestilling. Fedt.
 Det stoppede med at regne for en stund, og restauranten kørte taget tilbage og blottede natten for os spisende gæster under den røde lampe. Smukt
 Sweet potato blade stegt i hvidløg i wok.
Virkelig godt! Friskt! Velsmagende blade og sprøde stænger.
 Rejer steg Szechwan style med tørret chili og cashewnødder.
Lækkert og stærkt - sprøde og saftige rejer.
 Lækker chickenfish med sprøde grøntsager. Fantastisk!
 Thailand baby 'gai lan' - den brokkoli lignende plante stegt i hvidløg og wok.
 Jeg takker dig af hele mit hjerte Memsahib for at have åbnet mine øjne for kinesisk mad!
Jeg havde aldrig troet, jeg skulle have så god en oplevelse på en kinesisk restaurant
 Rub og stub.

 En tur i poolen. Midnight mood.



 Og så gik vi i seng.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar