6. august 2011

Odense Tarteletfestival 2011

Odense Tartelet Festival er en tradition, sådan sagde Borgmester Anker Boye, da han igen i år åbnede Odense Tartelet Festival. Det er tredje gang festivalen afholdes. Første gang var det en meget intim festival i Grøntorvets egne lokaler. Anden gang (2010) var en større begivenhed på Sortebrødre Torv udenfor Grøntorvet, hvor de 400 pladser måtte øges til 700 på grund af den store efterspørgsel. I 2010 syntes Søren Østergaard at være den perfekte protektor, da han med din karakter "Bager Jørgen" udførte den famøse Tartelet-ballet.



I år vendte selveste Johnny Reimar tilbage til sin fødeby for at deltage i Tartelet Festivalen. Det var et hit, så skønt regnen begyndte midt inde i koncerten var stemningen høj (Ja, der blev danset på bordene!). De frivillige medarbejdere var desuden lynhurtige til at uddele regnslag til alle gæster, så den værste katastrofe blev afværget. Der var desuden inviteret nogle lokale jazzbands, som bidrog med dejlig stemning.
I år var der sat 850 billetter til salg og de blev narturligvis allesammen solgt.




Stemningsvideo fra Tartelet Festival 2011 - Johnny Reimer giver den gas med Sikke'n Fest og gæsterne hjælper til -  Og vi sang åhhh... jaaa åhhhh... jaaaa åhhhh...



Den største skuffelse var tarteletterne. Der var tre slags, men vi fik kun to! Der var kun ÉT udendørs- køkken, som fyldte tarteletter, ligeså hurtigt de kunne. 850 mennesker i kø for at få tarteletter skaber desværre en del ventetid, og det var nu lidt fjollet, at man ikke havde valgt at lave flere tartelet-stationer, hvis man spørger mig.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar