Sider

2. februar 2012

TORVEHALLERNE: GORM'S

 Alle har sikkert besøgt Torvehallerne på nuværende tidspunkt og fundet deres små yndlingssteder. - prislejet taler vi om en anden kærkommen dag. Men har du været i Hal 1, har du sikkert studset over køen foran .. en pizzabod? - kaldet gorm's. Og har du prøvet én, behøver du ikke læse længere ned. - du ér omvendt. Og for jer andre er her lidt inspiration. Herover signatur-pizze med tomat, mozzrella, kalvetunge, rygeost, syltede løg, agurk og karse. Og jo tak det virker!
 Gorm har blandt andet også Magstræde 16 - Spiseri og Enotek og Nyhavn 14 - Spiseri og Enotek, hvis man har lyst til at nyde en god antipasto før sin pizze.
Herunder pizze bianchi med kartoffel, mozzerella, rosmarin, gedeost og trøffelolie.
 Mmmmm pizze med tomat, mozzerella, spinat, salame ventricina og gorgonzola.

1 kommentar:

  1. Mmm.... De er jo SÅ så sprøde og lækre - og lige til at spise.

    SvarSlet