Sider

19. oktober 2011

CARRARA: Et lækkert lokalt landkøkken

 Vi blev hentet af vores gode ven Andrea Soggia ( kok på Vespa i København ) i Pisa. Han tog os med op i bjergene i Carrara, hvor vi gæstede et lokalt sted. Stedet blev drevet af et ældre gæstfrit ægtepar, hvor mammaen lavede maden og herren serverede den. Spisestedet lå klods op af den lokale fodboldbane.


 Herover friteret polenta.

 Herunder en tallerken med salame fra Toscani ( kendetegnet er de store fedtpletter ), parmaskinke, små friterede bolde af kikærter i midten, små stykker bufala mozzarella og LARDO di Colonnata ( grottelagret krydret fedt fra disse kanter, som smelter på tungen og brødet ).
 Friteret dej med torsk.
 To fade hjemmelavede ravioli. Et med ost og svampe. Et med ragout. Lækkert.
 Og så var denne happy camper mæt...det vil sige, vi prøvede aldrig deres secondo. Desværre.

 Eeeeelsker deres vandhaner, som startes med foden. Dejlig sanitært.
 Marengs og chokolade.

 Ananas is.

Stedets egen hjemmelavede limoncello.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar