Sider

26. april 2011

Sommertur til Le Sommelier


Da det jo kun kan gå ned af bakke efter at have spist på verdens bedste restaurant, besluttede svirelivet at spise på Le Sommelier som jo bekendt haren Bib Gourmand. Vi tog en frokost. Vi havde set frem til deres Moules étuvées Mariniéres ( dampede muslinger ) og Le Lapin en variation, fêves et celeri vert ( variation af kanin med hestebønner, tomatkompot og blegselleri).
Men da vi kom frem viste det sig, at de havde en frokostmenu bestående af Kammuslinger med ærter og carrotter til forret og Onglet med grønne asparges, løg og svampesauce som hovedret. Vi slog til.
Som I kan se, er det atter læderstole. Det er åbenbart en selvfølge, når man taler Michelin restaurant. De rige må være/have nogle tørre røvhuller, men for os dødelige bliver det ligehedt nok i den bløde ende.
Traditionen tro har vi også billeder af toilettet her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar